ADANA / ÇUKUROVA - Emine Sapmaz İlkokulu

Projelerimiz

Debating critical thinking skills Projemiz

2018-2021 yılları arasında geçekleştirdiğimiz projemiz. İtalya koordinatörlüğünde Okulumuz,Romanya, Kuzey Makedonya ve Polanya'dan okulların ortaklaşa yürüttüğü Eleştirel düşünce bercerilerinin geliştirlmeini hedefleyen bir proje.

PLEASENT SCHOOLS BY WEB 2.0 TOOLS

ROJE ADI :PLEASENT SCHOOLS BY WEB 2.0 TOOLS

KATILIMCI ÜLKELER :PORTEKİZ, İTALYA, POLONYA, ROMANYA, TÜRKİYE

PROJENİN AMACI :     * İnternet ve sosyal ağın anlamsız bir şekilde kullanılma oranını düşürmek  ve öğrencilere bunların daha faydalı şekilde kullanılmasını öğretmek.

*Öğrencilere farklı kültürlere, dillere, geleneklere ilgi göstermenin ve diğer insanlarla ortak yönler aramanın oyun ve sosyal medyaya göre doğal ve sağlıklı bir alternatif olduğunu anlamalarını sağlamaya çalışmak.

HAREKETLİLİKLER : *TÜRKİYE C1 EKİM 2018

*PORTEKİZ C2 ŞUBAT 2019

*POLONYA C3 MAYIS 2019

*İTALYA C4 EKİM 2019

*ROMANYA C5 NİSAN 2020

Nis

Beslenme Dostu Okul Projesine Başvurumuz yapılmış olup Proje kapsamında Okulumuzda beslenme dostu okul panosu hazırlanmış, Sağlıklı beslenme konulu seminer verilmiş,broşürler düzenlenerek öğrencilere dağıtılmıştır.

Nis

Okulumuz öğrencileri beğendikleri bir masalı öğrenerek bu masalı arkadaşlarına ve velilerimize anlatıyorlar.