ADANA / ÇUKUROVA - Emine Sapmaz İlkokulu

Emine Sapmaz İlkokulu

Mahfesığmaz mah. Mavi bulvar girişi NO 2 Çukurova/Adana
Vizyon
Dün iyiydik, bugün çok iyiyiz, yarın eğitimin lideri olacağız. Hedef başarı ise! Veli, öğrenci, öğretmen el ele. İleriyi görebilmek, ileriye gidebilmek için ilk adımdır. Bizim dostlarımız görevini en iyi yapanlardan oluşsun. Başarıya giden yolda her şey iletişimle başlar. İzlenen yol doğru ise, sonuçta doğru olacaktır. Öğrencinin kendini keşfetmesini sağlamak amacımızdır. Amaç bilgiyi öğretmek değil bilgiye ulaşmanın yollarını öğretmektir. Atatürk´ün çizdiği aydınlık yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Biz çevreye ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştireceğiz.
Misyon
Emine Sapmaz İlkokulu olarak misyonumuz; yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizle el birliği ile oluşturduğumuz eğitim ortamında: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanı, milletini seven, insan haklarına saygılı, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan, çevre bilinci gelişmiş, çağdaş teknolojinin tün olanaklarını tanıyan ve kullanabilen öğrenciler yetiştirmek, okulumuza da bu nitelikte öğrenci yetiştirebilecek düzey ve donanıma kavuşturmaktır.
Toplu taşıma
Mahfesığmaz mah. Mavi Bulvar girişi Çukurova/ADANA
Merkez
Okulumuzda 2018 - 2021 yılları arasında 2 adet ka229 projesi uygulanmıştır.